Bilangan Permohonan Pinjaman Komputer Dan Kenderaan Yang Diluluskan Perbendaharaan Negeri Kelantan
Bilangan Permohonan Pinjaman Komputer dan Kenderaan Yang Diluluskan Perbendaharaan Negeri Kelantan
MYHRMIS MOBILE
splwpk-multilang
splwpk-advanced-search-function
 
 
 
 
 
splwpk-feedback-form

Arkib Buletin

Ahad, 05 Januari 2014 00:00

Majlis Budimu Dikenang, Jasamu Disanjung

Rate this item
(0 votes)

Satu majlis bagi mengenang jasa mantan Pegawai Kewangan Negeri, YB Dato’ Hj Mohd Faudzi bin Che Mamat telah diadakan pada 3 Januari 2014 di Dewan Merbok, Hotel Renaissance. YB Dato’ Hj Mohd Faudzi hadir pada majlis berkenaan dengan ditemani oleh Datin Hjh Ros Aini bt Hj Ghazali.

Majlis Budimu Dikenang, Jasamu Disanjung dan Makan Malam Ramah Mesra yang dianjurkan oleh Kelab Sukan dan Kebajikan Perbendaharaan Negeri Kelantan (SUKAT) turut dihadiri oleh Pegawai Kewangan Negeri yang baru, YB Dato’ Hj Nik Kazim bin Hj Nik Yusoff.

Acara dimulakan dengan sesi bergambar YB Dato’ Hj Mohd Faudzi bin Che Mamat bersama pegawai dan kakitangan Perbendaharaan Negeri Kelantan. Majlis berkenaan turut disajikan dengan persembahan montaj, nyanyian daripada pegawai dan kakitangan perbendaharaan dan penyampaian anugerah khas SUKAT.

Diakhir majlis, pegawai dan kakitangan perbendaharaan mengambil kesempatan bersalam-salaman dengan YB Dato’ Hj Mohd Faudzi bin Che Mamat.

  

[ Lihat Album Majlis Budimu Dikenang, Jasamu Disanjung ]

{loadnavigation}
Read 895 times Last modified on Rabu, 30 Disember 2015 14:57

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Hakcipta © 2010 - 2023 Perbendaharaan Negeri Kelantan. Kemaskini Terakhir :
Paparan terbaik dengan IE 7.0, Google Chrome 10.0, Safari 4.0, Opera 10.0 atau Mozilla Firefox 3.0 dengan resolusi 1280 x 800
Blok 4, Kompleks Kota Darulnaim, 15503 Kota Bharu. Tel : 09 7481957 Faks : 09 7487113 Email : treasury[at]kelantan[dot]gov[dot]my
Penafian : Perbendaharaan Negeri Kelantan tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan di atas penggunaan apa jua maklumat dalam laman web ini.